top of page
Xico_Blai_butaca.jpg

XICO BLAI

Xico Blai presenta el seu primer senzill, “Simulacre”, produït per Pau Brugada i Vic Moliner.

 

“Simulacre” parla d’una relació que és un miratge, una ficció, i ho fa de manera desimbolta i al mateix temps nostàlgica i un xic irònica. Amb aquest tema en Xico Blai s’instal·la en el pop més desacomplexat, sense estar-se de picar l’ullet a sonoritats més indie i electròniques.

 

Xico Blai, nascut a Eivissa, va començar a fer música als 7 anys, primer a la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, on tocava el flautí perquè encara tenia els braços massa curts per tocar la flauta travessera, i després al Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera, on als 17 anys va obtenir els títols de grau professional en les especialitats de flauta i piano.

 

Allò que feia vibrar en Xico Blai, però, era cantar i la música pop, el gènere que defineix un espai de llibertat molt concret per a l’artista.

 

Després de molts anys de silenci, Xico Blai ha decidit iniciar un nou camí en aquesta direcció, amb el propòsit d’anar definint una veu pròpia que se situï entre el pop mainstream i l’indie de la mà dels productors Pau Brugada i Vic Moliner.

 

Crèdits tècnics

Lletra i música: Francesc Torres Tamarit.

Producció: Olivera (Pau Brugada Vilà i Víctor Moliner Abós).

Gravació: Olivera (Pau Brugada Vilà i Víctor Moliner Abós).

Mescla: Pau Brugada Vilà.

Màster: The Groove.

Portada: AiDA de Miguel Alió.

 

La gravació de "Simulacre" es va dur a terme a l'estudi Olivera, a Banyoles, els dies 18, 19 i 20 d'abril de 2022.

bottom of page