FOTO 2 SANTISO, FOTOGRAF DAMIAN GALLI.jpg

SANTISO

LA COMPANYIA DE DANSA COBOSMIKA I EL COMPOSITOR SANTISO presenten l'espectacle"INANNA"

SANTISO 

Músic, Dj., comunicador i tècnic de so a Catalunya Ràdio fa més de vint anys, segueix en el trajecte d'experimentar i viure envoltat de sons i experiències, sense límits ni portes que condicionin el desig de l'autor d'explorar els camins indefinits de músiques i emocions. Ha publicat diversos LP i ha participat en diferents grups, sobretot a Barcelona i en els darrers anys a l'Empordà, on resideix i s'inspira. Lliure pensador, fuig de modes, tendències i estils que el puguin limitar.

INANNA

Deessa sumèria, que s'ha anat adaptant, a través de les diferents cultures i temps fins als nostres dies, representa un viatge des de la llum cap al més profund de la foscor, cap a les nostres pors i ombres, que també formen part de nosaltres.

 

Inanna és el nom de l'espectacle de la companyia de dansa CobosMika i el títol de l'àlbum que el compositor Santiso ha creat. Divuit composicions instrumentals que barrejen i i experimenten amb diferents estils que ens fan viatjar per diverses emocions, classificades en dos grans grups antagònics: la foscor, amb emocions com la por, l'horror, el misteri, l'intriga o el suspens, i la llum, on l'artista vol transmetre esperança i sentit positiu. La coreografia de Peter Mika, director de CobosMika Company, és una peça amb un llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós, que combina la dansa amb la improvisació i afegeix elements de les arts marcials i el teatre físic.

 

CRÈDITS TÈCNICS:

Direcció i coreografia: Peter Mika.

Música: Santiso.

Assistent coreografica: Claire Pernette.

Direcció artística de SEEDs: Peter Mika i Olga Cobos.

Ballarins: SEEDS training Blue, Joanne Jacob, Laura Wiszkiel, Lisa Ribanneau, Sol Neveux, Eléa Sajous, Alexia Lambert, Mar Brugat, Sandrine Baratay, Mar Serra, Aline Zandona, Juliette Masson, Romane Réty, Lohan Chassain, Amélie Delaunay, Alix Carles, Elina Granzy, Morgan Gruvel, Margaux Ourednik, Élisa Picq i Anabelle Villechenoux. 

Fotògrafa: M. Dolors Bahí.

Tècnic i disseny de llums: Jorge Fuentes.