i_roger_096_v2_edited_edited.jpg

ROIGÉ

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Roigé presenta el seu segon LP sota el títol Ingràvid, amb què vol consolidar la seva proposta lírica i musical eclèctica i particular; un univers que es pot emmarcar dins del World Music/fusió en català.

 

Reversible i Ingràvid són les dues cançons de presentació del disc i engloben la proposta lírica d’aquest treball. Textos amb una forta aposta poètica que retraten un bagatge i una cosmovisió molt íntima i personal sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació.

 

Musicalment aquest disc troba un reafirmament d’un univers estètic i estilístic particular que va començar a dibuixar-se amb els seus dos primers títols: La Desfossilització (2015) i Paracaigudes (2016). Un treball de música d’autor en format de collage sonor, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal i que barreja el folk, el pop, els ritmes llatins, el funk, el soul i el jazz.

 

Enregistrat als Estudis La Vall amb l’assessorament i coproducció de Marc Martin també compte amb la col·laboració de grans noms de l’escena actual com són Joan Rovira, Sandra Bautista (Sona9), Gemma Abrié, Paula Giberga (La Folie), Àngela Furquet, Oriol Barri i Sònia Moreno.

ROIGÉ_Ingràvid.jpg