i_roger_096_v2_edited_edited.jpg

ROIGÉ

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La primera cançó de Roigé escrita en castellà. Tot i el seu caràcter festiu, “El sombrero” és una denúncia a la banalitat del món on vivim, un petit himne pels antiherois/ïnes, outsiders, “bitxos raros”, per tots els individus que volen viure fora de “la cursa de la bellesa i el poder”. Amb una banda d’alt voltatge, les percussions d’en Nan Mercader, el sabor d’un cor festiu d’amics/gues aristes, en aquest nou single a ritme de “Salsa” ha comptat amb la magnífica col·laboració d’en Guillem Roma, tot un nom propi de l’escena musical catalana. “El sombrero” és un segon single del disc que publicarà a la tardor d’aquest 2022. 

Roigé presenta el seu segon LP sota el títol Ingràvid, amb què vol consolidar la seva proposta lírica i musical eclèctica i particular; un univers que es pot emmarcar dins del World Music/fusió en català.

 

Reversible i Ingràvid són les dues cançons de presentació del disc i engloben la proposta lírica d’aquest treball. Textos amb una forta aposta poètica que retraten un bagatge i una cosmovisió molt íntima i personal sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació.

 

Musicalment aquest disc troba un reafirmament d’un univers estètic i estilístic particular que va començar a dibuixar-se amb els seus dos primers títols: La Desfossilització (2015) i Paracaigudes (2016). Un treball de música d’autor en format de collage sonor, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal i que barreja el folk, el pop, els ritmes llatins, el funk, el soul i el jazz.

 

Enregistrat als Estudis La Vall amb l’assessorament i coproducció de Marc Martin també compte amb la col·laboració de grans noms de l’escena actual com són Joan Rovira, Sandra Bautista (Sona9), Gemma Abrié, Paula Giberga (La Folie), Àngela Furquet, Oriol Barri i Sònia Moreno.

ROIGÉ_Ingràvid.jpg