top of page
Ricard grell 14.jpg

RICARD GRELL

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

L'osmosi és un terme utilitzat en biologia i serveix per explicar l’assoliment de l’equilibri entre dues concentracions diferents d’una manera passiva, o sigui, sense energia suplementària, sense forçar. 

 

Ricard Grell, després del seu primer disc “La gran dama”, presenta el seu segon treball, “Osmosi”, un disc que intenta traslladar aquest fenomen a una esfera més vital a través de les seves cançons i sense cap propòsit determinista ni energia suplementària que hagi distorsionat tot el procés creatiu. 

 

En síntesi, no seria tant allò de “que la inspiració et trobi treballant” sinó més aviat “treballa quan es presenti la inspiració”.

 

Tots els temes menys “Aprendre” de Lluís Llach, han estat composats, escrits i musicats per Ricard Grell.

 

Ricard Grell: veu, guitarra clàssica i elèctrica.

Toni Beiro: guitarra elèctrica i acústica, baix, piano, percussió, 2a veu, veu principal co-compartida en la cançó “chaise longue” i arranjaments.

Lluís Costa: guitarra acústica.

Produït per: Toni Beiro.

Producció executiva: Ricard Grell.

Gravat, mesclat i masteritzat a Soundclub Studio a Salt (Girona) per Lluís Costa.

RICARD GRELL 

El primer contacte de Ricard Grell amb la música va ser a través d'una guitarra i unes classes particulars on va aprendre els acords principals per, de seguida, llançar-se a versionar cançons, sobretot de cantautors i fer les primeres composicions.

 

Durant molts anys la guitarra va quedar en un segon pla, fins que coneix a Alonso Malia, guitarrista, cantautor i compositor amb el qual formen el duo "Els taninos" i actuen versionant cançó d'autor i en diversos "micros oberts" a les províncies de Barcelona i Girona. Una altra persona que també ha marcat la carrera de Ricard Grell és Toni Beiro, teloner d'Antonio Orozco, amb qui treballa les cançons dels dos discos del mateix Grell i Toni Beiro com a productor.

 

En l'actualitat Ricard Grell combina la seva trajectòria com a cantautor amb la seva professió com a infermer.

Portada digital 1500x1500px.jpg
bottom of page