top of page
  • David Mullor

Ja podeu veure el videoclip de "Distància", unn nou single d'Isaak Aguilà.

El cantautor de Rubí ens presenta un nou videoclip del seu àlbum "Des de casa" (La catenària, 2020).Escrita dimecres 18/3/2020


La distància és una fórmula que balla amb la velocitat i el temps. Potser, tal i com estan les coses, la variable de la velocitat no juga un paper important avui en dia però, en canvi, el temps si que té una força brutal ja que ens porta a preguntar-nos quan deixarà d’haver distància entre nosaltres. La distància ens separa dels que estimem. Tot i que avui tenim mitjans digitals per parlar-nos no és ni serà el mateix que palpar la realitat tangible. Com a humans, necessitem del contacte en major o menor mesura i les eines digitals no són més que engrunes que sacien, en certa mesura, les ganes d’estar junts com a comunitat, com a grup, com a parella o com a família.


Aquesta cançó parla d’aquest fet, d’enyorar algú a qui dedicàvem temps i ara no podem fer-ho. Parla de nostàlgia, de recordar temps passats i d’absència. I, per últim, parla d’amor perquè el trobar a faltar algú en el fons significa estimar-lo.


Edició: Gemma Pons.

Dibuixant: Eli Monells.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page