top of page
_edited.jpg

PETIT & NUNA

  • Black Instagram Icon

Estem davant del setè treball discogràfic del duet Petit & Nuna. Un número que és sempre present als seus àlbums, tant en la tradició d'hivern (Cançons Dolces) com en l'estiuenca (Cançons Salades). Això és així perquè tots els volums que han anat produint aquests últims anys consten de set cançons, concretament tres versions i quatre temes propis. Amb la publicació de "Cançons Salades Vol. III", Petit & Nuna segueixen el camí que els portarà intencionadament a equilibrar el repertori de cançons més intimistes i de format acústic, amb temes més enèrgics i a banda completa.

 

En aquest disc, s'entrellacen sonoritats de gèneres molt variats tant clàssics com contemporanis que li confereixen una certa característica d'atemporalitat i eclecticisme. A l'hora de conformar els seus temes i escollir les versions, el duet proposa una tria d'elements que no es regeixen per la moda ni les tendències actuals, simplement pel que la música els demana.

 

"Cançons Salades Vol. III" comença amb un tema de Rock&Roll "Old school" on a la bateria trobem una clicada d'ullet a Charlie Watts, bateria dels Rolling Stones. Continuen amb la primera versió, molt personal, d'un tema de Raul Midon amb tocs de funky i harmonies vocals dissenyades amb molt deteniment. A continuació us trobareu un petit homenatge al pianista Bill Evans, i a partir d'aquí us endinsareu en un món sonor ric en ritmes ballables i festius amb la versió de "Ain't nobody" de Chaka Khan, un tema propi anomenat "Life's Groove" (del que s'adjunta el videoclip), i una versió de Michael Jackson on escoltareu la peculiar barreja d'instrumentació acústica i programada que defineix aquest treball. El disc clou amb una composició instrumental evocadora i oberta que combina patrons de bateria complexos amb la contundència de les guitarres i una melodia delicada.

PETIT & NUNA

Duet format per Berta Garcia i Jordi Blanes nascut a l'illa de Formentera. Des de llavors han enregistrat diversos treballs i actuat arreu de l'estat. La formació presenta un ampli repertori de versions que van des del jazz fins al pop més actual entrellaçades amb temes propis d'estils molt diversos. Es tracta de dues persones que es dediquen a la música a temps complet, aprenent, ensenyant i estudiant. La seva filosofia de vida és continuar gaudint d'aquesta disciplina des de tots els àmbits, creant i compartint.

portada digital_nuna-petit_saladesIII-1500x1500px.jpg
bottom of page