IMG_0374_low.jpg

MIREIA VILASECA

"M'AGRADES", primer single d'avançament del disc de MIREIA VILASECA.

Aquesta cançó parla de quan sents que comencen a créixer els sentiments cap a una persona, però encara no tens clar cap on va aquest vincle. De quan et fa vergonya treure el tema i compartir aquests sentiments, de quan comences a sentir la por de tot el que sents i por de descobrir com se sent l’altra persona, de quan no trobes les paraules per descriure tot això que esteu vivint, però tampoc sents la necessitat de fer-ho perquè amb la mirada ja us ho dieu tot.

 

Mireia Vilaseca va escriure la cançó "M’agrades" els primers dos-tres mesos de compartir molt amb una persona i de començar-la a estimar, sense saber què era allò que tenien: "Les ganes de transmetre-li tot el que pensava i sentia se’m menjaven per dins, però tenia molta vergonya i por del que pogués sortir d’aquella conversa i finalment ho vaig transformar en aquesta cançó".

 

El videoclip són imatges que recreen una primera cita. Està gravat a la Cala del Canyadell de Torredembarra i es veuen sobretot moments de molta timidesa, vergonya i a la vegada comunicació a base de mirades i jocs.

 

Crèdits tècnics:

Mireia Vilaseca: guitarra i veus.

Roger Mir: guitarres.

Nil Canals: bateria, producció i mescla.

Pablo Cano: mastering.

 

Pol Uño: portada del single.

Marina Torrents: fotografia de portada

Mireia Vilaseca: fotos promocionals.

 

Idea del videoclip: Mireia Vilaseca i Marina Torrents.

Direcció i Gravació del videoclip: Marina Torrents.

 

Mireia Vilaseca (Alella, Maresme, 2000)

Durant quatre anys ha participat com a cantant al grup vocal “Kirias”, el que li ha servit de pretext per conèixer tot el món del directe i les gravacions en estudi, conèixer músics i ser capaç d’afrontar situacions imprevistes.

 

Amb vuit anys va començar a estudiar música i el piano és l'instrument que sempre l'ha acompanyat. A poc a poc va anar agafant la guitarra fins que, avui en dia, sempre la duu a sobre. També s'ha format en interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics del Raval (Barcelona), on ha tingut l’oportunitat de comptar amb molts bons professors i professores i obtenir una molt bona base musical.