top of page
IMG_0374_low.jpg

MIREIA VILASECA

'Des de dins', per Mireia Vilaseca:

“Des de dins” per mi és on comença tot. Les emocions i la sensibilitat són el que m’han portat a crear aquest àlbum. Neix en un moment de debilitat força gran, en un moment en què no trobo una estabilitat ni em trobo a mi mateixa. Gràcies a la música, he tingut la possibilitat de treure molta pressió i molts sentiments que estaven enquistats dins meu. Sentiments que en un principi no s’entenen i en posar-me a escriure, a poc a poc tot va agafant sentit. Les cançons del disc estan escrites des de molt a dins del meu ser i totes són experiències i emocions viscudes. Mai he escrit una cançó en la qual no senti el que dic. Totes les melodies i les lletres neixen juntes. Sec al piano o agafo la guitarra i tot surt sol. Flueix partint del que en aquell moment sento i del que estic vivint en aquella etapa.

 

Gràcies també a la meva educació musical, he sigut capaç d’interioritzar progressions, escales i acords que desconeixia i he pogut jugar més enllà amb aquests coneixements.

 

Després d'un any de dol i indecisió, em llenço a la piscina i em poso en contacte amb el Nil Canals. Una persona completament desconeguda per mi que descobreixo a les xarxes socials. Amb ell comença el meu projecte “Des de dins”. Un camí que m’ha portat molta felicitat, molta credibilitat en mi mateixa i aquella estabilitat que no trobava.

 

En aquest disc he pogut comptar amb el suport de la meva família i amic i amb la participació del meu grup musical 'Kirias', que han estat escoltant des de la primera pista gravada a l’estudi, i uns músics increïbles que han fet que tot agafi molta més forma.

 

No podria estar més agraïda a tot el meu entorn per acompanyar-me en aquest trajecte que, per mi, ha sigut essencial.

 

Crèdits tècnics:

Cors - Kirias, Ona Gispert, Nil Canals, Adrià Jornet i Ariadna Garcia.

Trompeta - Oriol Escolano.

Contrabaix - Bruno Gil.

Violí - Clara Piera

Violoncel - Irene Romo

Guitarres acústiques i elèctriques - Roger Mir.

Bateria i piano - Nil Canals.

Producció i mescla - Nil Canals.

Màster - Pablo Cano.

 

MIREIA VILASECA  (Alella, Maresme, 2000)

Durant quatre anys ha participat com a cantant al grup vocal “Kirias”, el que li ha servit de pretext per conèixer tot el món del directe i les gravacions en estudi, conèixer músics i ser capaç d’afrontar situacions imprevistes.

 

Amb vuit anys va començar a estudiar música i el piano és l'instrument que sempre l'ha acompanyat. A poc a poc va anar agafant la guitarra fins que, avui en dia, sempre la duu a sobre. També s'ha format en interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics del Raval (Barcelona), on ha tingut l’oportunitat de comptar amb molts bons professors i professores i obtenir una molt bona base musical.

portada.jpg
bottom of page