top of page
Còpia de DSC01944.png

MIREIA VILASECA

Una mica més

El nou treball de Mireia Vilaseca representa la sinceritat i reflecteix el seu continu creixement artístic, centrat en la creació musical i la transmissió del seu art.

 

Compost per cinc cançons, l'EP presenta col·laboracions notables que afegeixen dimensions especials a l'obra. Compta amb la participació de La Cantina, un grup que va captar l'atenció de la Mireia Vilaseca fa un any. La seva proximitat com a banda i el seu estil únic afegeixen un toc distintiu a la cançó "De tant en tant". En la cançó "Més meva" s'hi uneix Carla Collado, una col·laboració que reflecteix l'afinitat musical i dona lloc a una peça atractiva.

 

"Una mica més" brinda a la Mireia Vilaseca l'oportunitat d'explorar diversos vessants en l'àmbit de l'estil musical. Cada cançó es concep amb la seva pròpia forma i identitat, sense perdre l'essència del seu estil característic.

 

El títol de l'EP, "Una mica més," Mireia Vilaseca l'ha triat per transmetre la idea que aquest treball és una extensió addicional de l'artista, expressada a través de les seves composicions sinceres i des del més profund del seu ésser.

 

Mireia Vilaseca

Cantautora nascuda a Alella (el Maresme) l'any 2000. La seva formació musical es va iniciar amb vuit anys, centrant-se en el piano des del principi. Amb el temps, va incorporar la guitarra, que avui en dia sempre l'acompanya. A més, va estudiar interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics del Raval durant tres anys, on va tenir l'oportunitat d'aprendre de destacats professors i professores, establint una sòlida base musical.

 

El novembre de 2022 va publicar el seu àlbum debut titulat "Des de Dins". El març de 2023, va llançar un nou senzill anomenat "Impotència". Durant aquest temps ha estat presentant la seva música oferint concerts amb banda, a trio i a duo.

 

Durant quatre anys, va ser cantant al grup vocal Kirias: "una experiència que em va introduir als escenaris i em va proporcionar els meus primers encontres amb la gravació d'estudi. Participar en aquest grup em va obrir les portes per explorar el món del directe i em va permetre conèixer músics mentre desenvolupava habilitats per enfrontar-me a situacions imprevistes".

 

Dades tècniques:

Mireia Vilaseca: Guitarra, Veus, lletra i música.

Nil Canals: Baix, piano, bateria, percussió, producció i mescla.

Adrià Jornet: Piano.

Roger Mir: Guitarres.

Irene Romo: Violoncel i veus.

Carla Collado: col·laboració a “Més meva”.

La Cantina: col·laboració a “De tant en tant”.

Pablo Cano: Màster.

Pol Uñó: Portada i disseny.

Jana Mendoza: Fotògrafa i productora de gravació al videoclip de la cançó "Precipitat".

 

portada disc_low.jpg
bottom of page