top of page
LAURA GARRIGA-100 (1).jpg

LAURA GARRIGA  [ɭɑu̯ɾə]

Foto: Clara Ruiz

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

“Abans que tot es trenqui” és un dels cinc temes inclosos en l’EP “Parla’m de tu”, el primer recull de cançons d’autoria pròpia de Laura Garriga, que es publicarà l'1 de juny de 2023.

 

És un cant a l’amistat, a la música i al ball que ens acompanya quan tot sembla que es trenca i que ens empeny a continuar endavant.

 

L’àlbum parla d’allò que les persones guardem interiorment i que se’ns fa difícil compartir; d’aquelles expectatives de vida, de records, de decepcions, de desitjos i fracassos, però “Abans que tot es trenqui” justament vol compartir, a través de la música, el gaudi de celebrar la vida acompanyats de la gent que estimem.

 

La cançó compta amb la col·laboració de diversos artistes, i el videoclip s'ha rodat a la Garriga, el poble natal de Laura Garriga, amb amics davant i darrere les càmeres, fet que dota de més significat el procés creatiu i de producció de la cançó.

 

Amb barreja de pop, soul, rock i folk en llengua catalana, l’àlbum està format per 5 temes originals, enregistrats a l’estudi de la Fournier, a la Garriga, sota la producció de Marià Roch.

 

Laura Garriga

Cantautora vallesana, nascuda l'any 1997 a la Garriga, va estudiar a l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga dels 3 als 12 anys, on cursà llenguatge musical, cant coral, piano i violoncel, entre altres disciplines. Va continuar els seus estudis de Grau Professional de Música al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, on va obtenir el títol en especialitat de piano clàssic. Després inicià els seus estudis a la universitat i es graduà el 2019 en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra.

 

S’ha format en tècnica vocal, teatre musical i dansa i ha format part de diversos conjunts instrumentals, com l’Orquestra Municipal de l’Escola de Música Josep Aymerich de la Garriga, diferents corals i projectes personals que l’han portat a actuar arreu del territori acompanyada, entre d'altres, pel guitarrista Carles Riba.

 

Després d’anys d'actuacions amb un repertori de versions d’estils diferents, Laura Garriga treu el seu primer treball de composicions d’autoria pròpia, on ha explorat el seu so de contralt que barreja pop, soul, rock i folk en llengua catalana, tot partint de les influències d’aquells estils i cançons que l’han acompanyat aquests anys.

 

Crèdits tècnics:

Música, lletra i piano: Laura Garriga.

Producció musical, mescla, masterització i baix: Marià Roch.

Guitarra: Carles Riba.

Arranjament de cors: Núria Sagalés i Laura Garriga.

Cors: Ona Garriga, Nadya Makoeva, Anila Padrós, Berta Roch, Mariel Sangrà, Ariadna Vílchez, Mar Vílchez i Laura Garriga.

Bateria i trompeta: Pep Terricabras.

Palmes: Pep Terricabras, Marià Roch i Laura Garriga.

Arranjament de vents: Pep Tarradas, Marià Roch i Laura Garriga.

Saxo: Pere Miró.

Trombó: Albert Costa.

Estudi de gravació: Estudi Fournier.

Lloc i any de gravació: La Garriga, 2022.

bottom of page