top of page
LAURA GARRIGA-100 (1).jpg

LAURA GARRIGA  [ɭɑu̯ɾə]

Foto: Clara Ruiz

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

“Parla’m de tu” és el primer recull de cançons d’autoria pròpia de Laura Garriga.

 

És el resultat d’un trajecte d’anys de formació musical i d’actuacions, amb repertori de versions de diversos estils, que ha pogut compartir amb persones que l’han enriquida per elaborar les seves creacions.

 

L’àlbum parla d’allò que les persones guardem interiorment i que se’ns fa difícil compartir; d’aquelles expectatives de vida, de records, de decepcions, de desitjos i fracassos, d’aquelles persones que ens ajuden a continuar endavant, d’aquelles que venen, d’aquelles que se’n van.

 

Amb una barreja de pop, soul, rock i folk en llengua catalana, l’àlbum està format per cinc temes originals, enregistrats a l’estudi de la Fournier, a la Garriga, sota la producció de Marià Roch. Aquest treball compta amb la col·laboració de diversos artistes que l’han acompanyada en la definició del seu so com a cantautora i com a contralt, i especialment amb el guitarrista Carles Riba, company de tots els projectes musicals de la cantant i compositora.

 

Crèdits tècnics:

Música i lletra: Laura Garriga.

Producció musical, mescla, masterització i baix: Marià Roch.

Guitarra: Carles Riba.

Piano: Laura Garriga i Francesc Capella a "No".

Arranjament de cors: Núria Sagalés i Laura Garriga.

Cors: Ona Garriga, Nadya Makoeva, Anila Padrós, Berta Roch, Núria Sagalés, Mariel Sangrà, Ariadna Vílchez, Mar Vílchez i Laura Garriga.

Bateria: Pep Terricabras.

Palmes: Pep Terricabras, Marià Roch i Laura Garriga.

Arranjament de vents: Pep Tarradas, Marià Roch i Laura Garriga.

Trompeta: Pep Tarradas.

Saxo: Pere Miró.

Trombó: Albert Costa.

Violí: Joana Gumí.

Harmònica: Joan Garriga.

Estudi de gravació: Estudi Fournier.

Lloc i any de gravació: La Garriga, 2022.

Fotografies promocionals: Clara Ruiz.

 

Laura Garriga

Cantautora vallesana, nascuda l'any 1997 a la Garriga, va estudiar a l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga dels 3 als 12 anys, on cursà llenguatge musical, cant coral, piano i violoncel, entre altres disciplines. Va continuar els seus estudis de Grau Professional de Música al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, on va obtenir el títol en especialitat de piano clàssic. Després inicià els seus estudis a la universitat i es graduà el 2019 en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra.

 

S’ha format en tècnica vocal, teatre musical i dansa i ha format part de diversos conjunts instrumentals, com l’Orquestra Municipal de l’Escola de Música Josep Aymerich de la Garriga, diferents corals i projectes personals que l’han portat a actuar arreu del territori acompanyada, entre d'altres, pel guitarrista Carles Riba.

 

Després d’anys d'actuacions amb un repertori de versions d’estils diferents, Laura Garriga treu el seu primer treball de composicions d’autoria pròpia, on ha explorat el seu so de contralt que barreja pop, soul, rock i folk en llengua catalana, tot partint de les influències d’aquells estils i cançons que l’han acompanyat aquests anys.

 

PORTADA EP_LauraGarriga (1).jpeg
bottom of page