top of page
Single _ bachata_beig_1500.jpeg

LARICO

  • Black Instagram Icon

LaRico, el duet format per Irene Blánquez i Ricard Latorre, presenten un doble senzill amb dues cançons titulades "Bachata beige" i "Sóc tan vell". Els dos temes estan inclosos en el disc "Blanc" que es publicarà el 16 de febrer.

 

A "Bachata beige" la música original prové d'un pasdoble que surt a la pel·lícula de José Luis Garci Tiovivo c.1950. "Sóc tan vell" és un poema de Josep Palau i Fabre (Sóc tan vell com Paris) que fascina al duet i que decideixen musicar.

 

Crèdits tècnics:

"Bachata beige"

LaRico (Irene Blánquez i Ricard Latorre).

Albert Daví, baix i veus.

Francis Hernández, percussió.

 

"Sóc tan vell"

LaRico (Irene Blánquez i Ricard Latorre).

Albert Daví, contrabaix.

Pere Jané, bateria.

Fernando Mas, violoncel.

 

"Blanc", el nou disc de LaRico que es publicarà el 16 de febrer, és un treball que navega entre la poesia i el surrealisme màgic, entre el pop i el folk amb la màxima llibertat creativa.

 

LaRico és un duet terrassenc format per Irene Blánquez i Ricard Latorre. El maig del 2020, inicien un camí creatiu que els porta a enllestir, en només dos mesos, el repertori del seu primer treball discogràfic. Inicialment, les sessions de gravació es fan d'una manera casolana, enregistrant unes primeres demos a les golfes de casa seva. Finalment, continuen el procés de gravació al Magnetti Estudi de Marc Rivera i els temes entren en una nova dimensió.

bottom of page