top of page
FOTOS_LAIA_LLACH_3b.jpg

LAIA LLACH

Foto: Alex Rademakers

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

"Sol d’hivern" és el primer àlbum de Laia Llach, un recull de cançons plenes de l’escalfor de la gent que estima i que l’envolta. Un treball on la natura hi és molt present i amb el qual tanca un primer cicle d’experiències viscudes, que durant aquest temps l’han acompanyat i l’han fet créixer. “Sol d’hivern” neix pocs dies abans del solstici d’hivern, dia en què es tanca el cicle i el Sol reneix de nou.   

 

Un estil folk-pop català que combina amb lletres inspirades en la quotidianitat del seu món; els records de la infància, l’autoconcepte i estima en una mateixa, la idealització de l’amor, la crisi mediambiental i humanitària, entre d’altres. Música i lletres que utilitza com a mitjà de sanació i de lluita. 

 

El disc està format per vuit cançons originals, enregistrades i produïdes al llarg d’aquest 2022 a Vilassar de Mar amb el productor i músic Arnau Figueres. Compta també amb la col·laboració de Pau Figueres amb algunes guitarres i amb el Cesc Martorell a l’ukelele.

 

Crèdits tècnics:

Lletra i música: Laia Llach.

Produccó: Arnau Figueres.

Enregistrat, mesclat i masteritzat a Vilassar de Mar, 2022.

 

Veu principal i cors: Laia Llach.

Guitarra espanyola (track 1) i guitarra elèctrica (track 4): Pau Figueres.

guitarra acústica (track 5) i ukelele (track 6): Cesc Martorell.

Bateria, percussions, piano i teclats, baix, guitarres, enregistrament, mescla i màster: Arnau Figueres.

 

Fotografia: Alex Rademakers.

Disseny gràfic i il·lustracions: Mireia Llach i Miquel Llach.

 

Laia Llach Pou (Granollers, 1995)

És una cantautora catalana, vallesana amb arrels al Baix Montseny. Va estudiar Clarinet, Cant i Llenguatge Musical a l’Escola de Música de la Vall del Tenes, a Lliçà d’Amunt, fins als 18 anys, moment en què va començar els estudis universitaris i es va graduar en Ciències Ambientals i Geologia. Paral·lelament, va seguir la formació de Cant Modern amb professores com Judit Neddermann o Gilmarí Gerena.

 

L’any 2019 va guanyar el concurs d’Instagram “ConcursCercavila”, promogut pel cantautor Cesk Freixas, amb qui va gravar i publicar “Cercavila XS”. Aquesta experiència la va impulsar a pujar als escenaris de festivals com el Cruïlla XXS, la Santa Market, el Tastautors, el Microclima o el Nosaltres.

 

Aquest any 2022, ha participat en el Programa de Suport a la Creació de les Cases de la Música, gaudint de la beca d’enregistrament en estudi, i al primer concurs de cantautors de Verges, proclamant-se vencedora d’aquesta edició. 

 

Música delicada, sensible, intimista, que combina amb lletres pròpies, inspirades en la quotidianitat del seu món. Un estil folk-pop català, que sovint reafirma acompanyada del músic Cesc Martorell, baixista, guitarrista i ukelelista.

Portada Laia Sol d'hivern 1500 x 1500_OR OK_72.jpg
bottom of page