FOTOS_LAIA_LLACH_3b.jpg

LAIA LLACH

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

“Serà la pluja” és el títol del senzill d'avançament del disc debut de Laia Llach.

 

Compost amb un caràcter de mantra, pretén regalar la capacitat de purificar i nodrir-nos de valentia; serà la pluja la que netejarà i s’endurà tot allò que durant un temps ens hagi pogut ferir. És un cant optimista i esperançador que ens porta a creure en nosaltres mateixos i que, malgrat que puguem passar per dies grisos, arribarà el moment de retrobar-nos i de poder caminar al nostre propi compàs. 

 

Gravació, producció musical, mescla i màster d'Arnau Figueres.

Portada de Mireia Llach.

Disseny de Mireia i Miquel Llach.

Direcció, cinematografia i edició de Hal Masonberg i Alba Morera.

Fotografia d'Alex Rademakers.

 

El 16 de desembre es publicarà el disc de Laia Llach, un treball ple de música delicada, sensible, intimista, que combina amb lletres pròpies, inspirades en la quotidianitat del seu món. Un estil folk-pop català, que sovint reafirma acompanyada del músic Cesc Martorell, baixista, guitarrista i ukelelista.

 

Laia Llach Pou (Granollers, 1995)

Va estudiar clarinet, cant i llenguatge musical a l’Escola de Música de la Vall del Tenes, a Lliçà d’Amunt, fins als 18 anys, moment en què va començar els estudis universitaris i es va graduar en Ciències Ambientals i Geologia. Paral·lelament va seguir la formació de Cant Modern amb professores com Judit Neddermann o Gilmarí Gerena.

 

L’any 2019 va guanyar el concurs d’Instagram “ConcursCercavila”, promogut pel cantautor Cesk Freixas, amb qui va gravar i publicar “Cercavila XS”. Aquesta experiència la va impulsar a pujar als escenaris de festivals com el Cruïlla XXS, la Santa Market, el Tastautors, el Microclima o el Nosaltres.

 

Aquest any 2022, ha participat al Programa de Suport a la Creació de les Cases de la Música, gaudint de la beca d’enregistrament en estudi, i al primer concurs de cantautors de verges, proclamant-se vencedora.