Foto4_edited.jpg

EUDALD PALMA 

El títol d'aquest disc està inspirat en la figura medieval del que s'anomenava cavaller errant, i que el definia com el qui anava a recórrer món i cercar aventures, però donant-li un nou sentit amb el fet de jugar extraient la lletra N, i representar la part dels errors quedant com a CAVALLER ERRAT.

 

Les cançons d'aquest treball, parlen de com afrontem els errors i aprenentatges en les diferents situacions que ens trobem fent camí a la vida, amb un enfoc filosòfic i reflexiu però amb ocurrència. L'estil musical de cadascun dels temes, busca la millor manera de transmetre el missatge, amb cançons que van des del pop rock, al folk, l'havanera o la rumba, aconseguint que aquest sigui un projecte molt eclèctic.

 

Gravació, mescla i arranjaments: Adrià Enrique

Col.laboradors: Laia Sellarès (Trompeta a "Estrany a la deriva"), Maria Saladich (segones veus a "Mar dolça"), Laia Villodres (segones veus a "Cavaller erra(n)t"), Aniol Bonada (piano a "Mar dolça") i Robert Enrique (harmònica a "l'Animal").

EUDALD PALMA (Vic, 1985)

Va iniciar la seva carrera en el món artístic com a escriptor, dissenyador, pintor i il·lustrador (graduat a EARTVIC i a ESDI Llotja de Barcelona) arribant a publicar projectes per editorials i agències de publicitat, tant en l'àmbit nacional com internacional.

 

Tot i això, la seva gran passió sempre ha estat la música, així que va comprar-se una guitarra acústica i va estudiar guitarra i cant per aprendre a compondre cançons amb lletres i temes propis.

 

El 2018 va fer una gira de concerts en acústic tocant cançons pròpies d'un primer projecte, que no va arribar a enregistrar, titulat “Raïm al cove”. Des de llavors ha estat treballant en aquest segon projecte que ara si ha enregistrat, publicat i tindrà gira per concerts.

Portada_edited.jpg