top of page
Foto Toni Lopez.jpg

EUDALD PALMA 

Hey! És un EP de set cançons amb estils que van des del folk, el pop, pop-rock, pop electrònic, rock, rumba i funk.

 

Temes que reflexionen sobre el comportament tòxic de la nostra societat i la responsabilitat social que tenim davant de la política i les conseqüències de les nostres conductes, que afecten el clima i l'estat del planeta, l'educació en el nostre sistema, els estereotips de gènere i qüestiona fins on arriba la nostra llibertat per prendre decisions per canviar tot això.

 

La presentació de "Hey!" serà el 2 de desembre al teatre Cirviànum de Torelló, amb una banda formada per Eudald Palma a la veu, Adrià Enrique a la guitarra, Mar Serra al teclat, Carles Leus al baix i Ferran Òlid a la bateria.

EUDALD PALMA   (Vic, 1985)

Va iniciar la seva carrera en el món artístic com a escriptor, dissenyador, pintor i il·lustrador (graduat a EARTVIC i a ESDI Llotja de Barcelona) arribant a publicar projectes per editorials i agències de publicitat, tant en l'àmbit nacional com internacional.

 

Tot i això, la seva gran passió sempre ha estat la música, així que va comprar-se una guitarra acústica i va estudiar guitarra i cant per aprendre a compondre cançons amb lletres i temes propis.

 

El 2018 va fer una gira de concerts en acústic tocant cançons pròpies d'un primer projecte, que no va arribar a enregistrar, titulat “Raïm al cove”. Des de llavors ha estat treballant en aquest segon projecte que ara si ha enregistrat, publicat i tindrà gira per concerts.

Portada_edited.jpg
bottom of page