top of page
_MG_0339.jpg

EL REPLÀ DELS IGNORANTS

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

EL SOROLL MÉS GRAN

El tercer EP de la trilogia "El Replà dels ignorants" és aquest "El soroll més gran", que formarà part del primer LP del grup homònim El Replà dels ignorants. En aquest nou treball, el grup d'Osona ens continua presentant el seu univers característic amb un llenguatge planer, sincer i bilingüe com escoltem a les cançons "Deseos despierto", "El carrer del vent" o "Sentiments", temes amb la sensibilitat a flor de pell.

 

Aquest EP ha comptat amb la col·laboració de Sergi Gutiérrez al baix, del guitarrista Xavier Balielles, de MathiasTabassi als teclats. L'àlbum ha estat gravat i mesclat per Gerard Balaguer i masteritzat a Aviram estudis. Les fotografies són de Montse Galobardes i la il·lustració de portada d'Anna Font.

 

El Replà dels Ignorants són:

 Ramon Cots, veu i guitarra.
Manel Manzano, guitarra.
Mercè Subirachs, teclats.
Joan Molina, bateria.

 

Ramon Cots i Manel Manzano es coneixen per donar forma al grup Kafka, Manel aportant les seves cançons i Ramon com a guitarrista i lletrista, i aquesta amistat fa que després de gravar el seu primer disc i posterior dissolució de la banda es tornin a trobar en un format acústic. Durant deu anys formen part del panorama de grups de petit format de la comarca d'Osona interpretant covers de les seves influències. En aquest punt Manel i Ramon decideixen unir totes les seves composicions pròpies, el punt de partida del projecte: El Replà dels Ignorants.

El projecte és una trilogia d'EP's que al llarg d'aquest 2020 han anat sortint per anar desgranant el que, de forma conjunta, serà el LP "El Replà dels Ignorants". Aquesta trilogia la conformen "Fabricant d'ales", "Àngel blau" i "El soroll més gran".

 

Aquesta trilogia ha estat enregistrada i mesclada per Aleix Prats amb la col·laboració d'una banda de luxe:

 

  • Joan Molina, bateria

  • Sergi Gutiérrez, baix

  • Mercè Subirachs, teclats i cors
     

"Fabricant d'ales" (La catenària, 2020)

El primer EP de la trilogia El Replà dels Ignorants és aquest "Fabricant d'ales", l'àlbum debut del grup homònim El Replà dels Ignorants. Obrint les portes del seu cel, a voltes fosc a voltes brillant, el trio osonenc ens explica històries oníriques amb un llenguatge planer i sincer, i s'endinsen en un univers ple d'imatges del món: el seu, el d'altres i el de molta altra gent.

"Àngel Blau" (La catenària, 2020)

 

El segon EP de la trilogia El Replà dels Ignorants és aquest "Àngel Blau" (La catenària, 2020), que formarà part del primer LP del grup homònim El Replà dels Ignorants. En aquest nou EP el grup d'Osona ens segueix presentant el seu univers amb el seu característic llenguatge planer i sincer, com escoltem a "La Maria" o "El murmur", i a través també d'imatges oníriques d'un món propi en les cançons "Àngel blau" o "Mar endins".  Aquest EP ha comptat amb la col·laboració del guitarrista argentí Santiago Gaucho a la cançó "Mar endins".

8445162797894.jpg
2 EP.jpg
1 EP.jpg
bottom of page