FOTO PROMO 1_edited.jpg

DE TU A TU

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

"CAMÍ DE PAPALLONA" UN CONTE I UNA CANÇÓ DE "DE TU A TU"

Camí de papallona és un conte que recull eines per potenciar una sana autoestima. La seva autora Eva Roig ha creat aquest projecte des de la passió per l’educació emocional, la literatura infantil i juvenil, la maternitat i la pròpia experiència personal.
 

És la història de la Martina, una nena contenta i feliç però que detecta que alguna cosa no acaba de funcionar dins seu. La Martina troba una bonica papallona que li explicarà quin camí interior ha seguit per passar de ser un cuc de seda a una bonica papallona, compartint amb ella pensaments, sensacions, metàfores, pors i reflexions que l’ajudaran a començar un camí cap a la llibertat interior per aconseguir una sana autoestima.

 

Camí de papallona també és el títol de la cançó que el grup De tu a tu ha compost i produït complementant aquest projecte. De tu a tu ha enriquit el conte a través de la música, tot afegint aquesta cançó que plasma el viatge interior de la Martina. En ella s’expressa el sentiment del conte, el viatge d’emocions que la Martina transita entre les seves pors i la incertesa, fins al seu anhel de llibertat.

 

Crèdits tècnics:

Composició: Gerard Español

Gravació: Joan Giralt i Gerard Español

Col·laboració: Eva Roig (veu)

Producció: Joan Giralt

Mescla: Joan Giralt

Master: Catmastering Manresa, per Juanjo Muñoz

Gravació i edició del videoclip: Gerard Español i Eva Roig

Imatges i animacions del videoclip: Rubén Torres i Marc Esteve Escrihuela (Animarc)

DE TU A TU

És un grup que sorgeix de les ganes de reproduir temes propis en català. Gent propera i senzilla que fa temps que trepitja escenaris d'arreu de Catalunya fent la seva música. Un grup de músics format per Gerard Español a la guitarra elèctrica i la veu, Joan Giralt a la guitarra acústica i la veu, Oriol Piqué al baix, Cristian Vega als teclats, Albert Rueda a la trompeta i finalment, Jordi Fàbregas a la bateria.

 

Han publicat "Moments", un disc que conté dotze cançons amb diversos estils que van del Pop Rock, Funky, Reagge Swing o fins i tot Surf.