top of page
Deepingtxals.jpeg

DEEPINGTXALS

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Un intens i sorprenent viatge reflexiu a un món interior que rebel·la formes d’entendre, de sentir, de veure i de viure. Des de la crua realitat que ens mou com a éssers humans, càlida i enèrgicament expressat amb música i poesia.

 

Ànima Indòmita deixa sempre una llum encesa a l’esperança, a la confiança, a l’autosuperació i a la passió per viure i estimar les vides. Sense fronteres, ni races, ni gèneres. Sentint com recordem que ho fèiem de joves, quan encara no coneixíem res de la vida i que aquell ésser que sentíem que érem, sovint, el tenim descuidat tot i que sigui qui continua sentint per nosaltres.

 

Des de la perspectiva musical, Ànima Indòmita no s’emmiralla en estils concrets, quedant tots fusionats en un estil propi. El disc ha estat compost, escrit i cantat pel Carles Flaqué (Barcelona, 1967), qui es presenta artísticament sota el pseudònim de Deepingtxals. Als 7 anys va començar a estudiar piano i guitarra, posteriorment enginyeria en so i imatge. Des del 2010, després d'exercir de funcionari i empresari, és consultor, coach i mentor tant de persones com d'empreses.

 

La producció dels 15 temes d'aquest disc ha estat realitzada als estudis Nowhere Music a càrrec del productor i músic Marcel Graell.

Deepingtxals.jpeg
bottom of page