8_low.jpg

SEQUOIA

El grup format pel Víctor Llonch, Edu Vilardaga i Ramon Pedret va néixer a Barcelona a finals del 2019 i beu de gèneres com l'indie o el folk. El trio barceloní el formen una guitarra, un baix, una bateria i les tres veus, tot i que també experimenten amb altres instruments i sons. Les cançons estan escrites principalment en català, però també tenen alguns temes en anglès.

 

En Víctor, l'Edu i en Ramon són amics de fa temps que amb divuit anys ja s'aventuraven a agafar les guitarres i viatjar tocant pels carrers de les ciutats. Després de molts anys fent versions, saltant pels barris de Barcelona i els poblets de Catalunya, decideixen emprendre aquest projecte més personal i íntim fent cançons properes amb lletres distretes.

 

Amiga del quotidià, la simplicitat i la màgia que aquesta amaga, la música de Sequoia es dedica en cos i ànima a l'eterna recerca de la tendresa i la calma dins la inèrcia d'una ciutat com Barcelona. És per sobre de tot una sonoritat casolana, independentment d'on sigui la casa.