top of page
Ambauka-foto-estudi-2023.jpeg

AMBAUKA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

"Peti qui peti!", el quart disc d'Ambauka que es publicarà a finals de febrer, es presentarà en directe el 12 de març al Teatre Poliorama de Barcelona amb el nou espectacle "La Gran Família", una proposta totalment innovadora i diferent del que ha fet fins ara.

 

Amb aquest nou disc Ambauka ho té clar: vol petar-ho ben fort amb una proposta de 12 cançons que són una combinació explosiva de música, valors i energia per emocionar-nos, cantar i ballar. Amb la col·laboració d'artistes com Júlia Serrasolsas de Ginestà i The Penguins - Reggae per xics i una gran riquesa tímbrica i estilística, "Peti qui peti!" ens porta de la tendresa i la reflexió cap a l'eufòria més absoluta.

 

El primer avançament d’aquest nou disc és la cançó “Veure’t créixer”, un senzill que reivindica la felicitat de veure créixer les persones que estimem i que arriba en forma de videoclip. Els membres del grup (Maria Cirici, Magí Canyelles, Josep Miquel Janés, Fidel Cano i Francesc Aparicio) són els protagonistes d’una gran aventura que fa viatjar els Ambauka des de l’hort urbà d’un terrat de Barcelona a un nou món màgic i ple de vida.

 

Des de mitjans de gener Ambauka ha iniciat la campanya Prevenda Fest, una proposta que permet a la seva comunitat de seguidors obtenir recompenses exclusives, així com comprar el nou disc i les entrades per a l’espectacle del Teatre Poliorama de forma anticipada.

 

Ambauka, amb quinze anys d'experiència als escenaris d'arreu del país i un centenar de concerts el darrer any, ha publicat els discos “Mira com sona!” (2010), “Tal dia farà un any!” (2014), “De cap per avall” (2019) i “Peti qui peti!” (2023), així com la pel·lícula “Ambauka i el fantasma Bububú” (2020) i el conte il·lustrat “La llegenda de Sant Jordi” (2022).

 

Les seves cançons i videoclips compten amb milions de reproduccions a Youtube (més de 2,5 milions només el darrer any), unes xifres que consoliden Ambauka com un dels noms amb més projecció de l'escena actual de música familiar a Catalunya.

00 AMBAUKA - Peti qui peti! (PORTADA).jpg
bottom of page