top of page
AMBAUKA_LES-CABANYES_RESOLUCIÓ-XARXES__JORDI-GALDERIC___R6_9357.jpg

AMBAUKA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Ambauka i La Traca reivindiquen la revetlla de Sant Joan.

El senzill "¡Sant Joan, anem a per això com cada any!" estarà disponible el 24 de maig a totes les plataformes.

Petards i tambors marquen l'inici de la nova cançó del grup de música familiar Ambauka per celebrar un dels dies més màgics de l'any. Els habitants de Molins de Rei fan una crida a gaudir de la revetlla de Sant Joan amb plena il·lusió, gaudint de les fogueres i les festes populars als carrers amb una cançó plena d'energia per donar la benvinguda a l'estiu.

La nova cançó d'Ambauka, el primer senzill del grup d'aquest 2024, sorgeix d'una col·laboració amb La Traca, l'empresa pirotècnica que s'ha erigit en una referència del sector per la seva aposta pels petards sostenibles i de baixa sonoritat, que respecten els col·lectius amb especial sensibilitat auditiva com els infants o els animals de companyia. Amb aquesta cançó, La Traca i Ambauka volen acompanyar les revetlles familiars i populars de tot el País Català.

La cançó es podrà escoltar a partir de divendres 24 de maig a totes les plataformes digitals i, a principis de juny, el grup de música familiar del Baix Llobregat també publicarà un videoclip que reivindicarà la felicitat de viure la revetlla amb família i amics.

L'estrena en directe de la cançó es viurà el proper 22 de juny a Palau-Solità i Plegamans en un concert especial d'Ambauka al Pirofest, una jornada plena d'activitats organitzada per La Traca per escalfar motors de cara a la revetlla de Sant Joan.

00 AMBAUKA - Peti qui peti! (PORTADA).jpg
bottom of page