top of page
Albert-Pastor-Camera.jpeg

ALBERT PASTOR

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Twitter

Albert Pastor és un cantautor polifacètic per necessitat. Escriu i compòn cançons per evitar les despeses d’un psicòleg. Li encanta llegir còmics, veure pel·lícules de ciencia-ficció i viure a la Lluna. El 2014 va publicar el seu primer disc Sotracks i veient que la música a Barcelona no li donaria de menjar va decidir viatjar a un altre planeta: la Xina.

 

Durant la seva estada van sorgir 2 nous singles. El primer, titulat “Amb folre i manilles”, es va convertir en la banda sonora del documental The Peach Blossom Garden emès per TV3 al programa Sense Ficció que mostra la vida dels primers castellers xinesos ubicats a la ciutat de Hangzhou. El segon, amb el nom impronunciable de 在微信, seria la seva primera cançó en xinès.

 

De tornada a Barcelona forma la banda Oselznick amb la qual només va arribar a treure el single “Som arqueòlegs” abans de la seva dissolució. Ara compta els dies perquè comenci el 2021 i publicar el meu segon disc en solitari L’infinit que s’acaba.

NOU DISC: L'INFINIT QUE S'ACABA

L’infinit que s’acaba (La catenària, 2021) és el segon treball en solitari d'Albert Pastor. Recull 16 cançons de pop-rock escrites des de l’ànima. Totes les cançons parlen d’una quotidianitat personal i universal on el nexe d’unió són els personatges que les habiten i el seu desig per superar les seves pròpies pors i atrapar l’amor que sempre s'escapa.

El disseny és absolutament original i evoca un viatge espacial a través d'una targeta USB que permet l'escolta del disc, un disseny fet pel propi Albert Pastor.

Albert Pastor.jpeg
bottom of page